Historien

Majland Stauder blev startet af Hanne og Peder Majland i 1955. Planteskolen startede i en villahave i Sdr. Omme, og Hanne og Peder solgte stauder til private der kom forbi. De solgte stauder blev gravet op rundt omkring i haven og pakket i våde aviser så de ikke tørrede ud. Efterhånden blev efterspørgslen større og i 1966 besluttede Hanne og Peder at flytte staudeplanteskolen udenfor byen. Afsætning af stauder udvidede sig nu til, også at omfatte salg til andre planteskoler. For at lette forsendelsen blev stauderne nu sat i potter.

I 2001 solgte Peder Majland planteskolen til Torben Kristensen og Leif Rahbek, der i mange år forinden havde haft det daglige ansvar for planteskolen. Torben havde været ansvarlig for produktionen og Leif for salget. I 2011 indgik Erik B. S. Lauridsen i et partnerskab og står for markedføring, IT og på lige fod med Leif Rahbek for den daglige kontakt til kunder. Denne fordeling af ansvarsområder er stadig gældende.

MAJLAND STAUDER ApS har været inde i en fortsat god udvikling, og produktionen er øget år for år. Majland Stauder har altid været kendt for sit store brede sortiment af kvalitetsstauder, og det er vor vision, at der til stadighed vil blive lanceret nye sorter og produkter fra planteskolen, så vi altid er en attraktiv samhandelspartner for havecentre i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Siden 2005 har det ikke længere være muligt for private at købe planter hos Majland Stauder ApS. Grundet forsat vækst i planteskolens en gros handel, er det nødvendig med endnu mere fokus på kerneforretningen i virksomheden. En gros salg er ikke længere forenelig med detailhandel. Det er naturligvis med vemod at denne beslutning blev taget, men vore kvalitetsplanter kan stadig købes i de fleste egne af landet via vores forhandlernet. (links kommer på hjemmesiden snarest).

Dette website benytter cookies for at give dig den bedste oplevelse. Læs mere her

Accept

MAJLAND STAUDER APS, SIMMELBROVEJ 38, 7260 SDR. OMME, TLF.: 75 34 12 85, POST@MAJLAND.DK